Sam (Juridisch Secretaresse)

Sam is een enthousiaste 23-jarige jongen en staat in de startbokken van zijn carrière. Na een switch in zijn studie heeft hij zijn passie gevonden in de juridische dienstverlening. Momenteel werkt Sam als Service Advisor, waar hij klanten adviseert over verschillende verzekeringen en veel telefonisch contact heeft met klanten en derden. Verder heeft Sam ervaring met het opmaken van juridische documenten en het onderhouden van klantencontact. Vanuit zijn opleiding heeft hij ook veel ervaring opgedaan met administratieve taken. 
Sam staat open voor een nieuwe uitdaging als Juridisch Assistent bij een gezellig advocatenkantoor waar hij jarenlang kan blijven werken. Omdat Sam aan het begin van zijn carrière staat, vindt hij het belangrijk dat hij goede begeleiding op de werkvloer heeft. Verder is het belangrijk dat het kantoor goed bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Sam is een sociale, vriendelijke en hardwerkende jongen die niet van opgeven weet. Dit blijkt wel uit het feit dat hij, ondanks tegenslagen in zijn leven, altijd is doorgegaan en nu precies weet wat hij wil. In zijn vrije tijd leeft hij als een echte Bourgondiër; hij gaat naar het terras, geniet van lekker eten en bezoekt musea. Sam komt op mij over als een eerlijke en spontane jongen. In mijn ogen is hij een écht aanwinst voor elk kantoor.

Sam heeft een opzegtermijn van één maand en is 36 uur per week beschikbaar. Zijn salarisindicatie bedraagt € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis. 
 

Werkzaamheden

  • Klanten adviseren over verzekeringen en contracten;
  • Klantencontact onderhouden, telefonisch en per mail;
  • Nabellen debiteuren;
  • Telefonisch contact onderhouden met netbeheerders;
  • Social media bijhouden.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

23

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

Excel